Work it!

Work it!

Jongeren tussen de 16 en 23 jaar die wonen in Beverwijk, Heemskerk of Velsen, kunnen terecht bij Work it!

Wil je jezelf (verder) ontwikkelen? Met de training Work it! leer je wat jouw specifieke kwaliteiten zijn en hoe je die het beste naar voren kan laten komen.

Erg handig als je wat assertiever zou willen zijn of als je bijvoorbeeld een baan of stage wilt.

Je voelt je dan sterker en meer zelfverzekerd waardoor het makkelijker wordt om problemen te overwinnen. En daarmee je ontwikkeling weer ruimte te geven!

Waaruit bestaat de training?
Work it! begint met een kennismakingsgesprek waarin de verwachtingen over en weer worden besproken. Vervolgens zijn er vijf workshops. Hierin ga je aan de slag met acteurs, trainers en werkgevers. Als je de vijf workshops met goed gevolg heeft doorlopen, ontvang je een certificaat.

Wanneer
De dag, tijd en locatie waar(op) de training wordt gegeven, verschilt per serie. De 5e workshop is altijd ’s avonds. Ouders zijn welkom bij de intake en ook bij de avondworkshop. Indien wenselijk kunnen er gezinsgesprekken en/of individuele gesprekken worden toegevoegd aan de training. Aan de training zijn geen kosten verbonden.

Aanmelden
Ga voor meer informatie naar www.groepenvansocius.nl of neem contact op met Socius via telefoonnummer 088 – 88 76 900 of mail JMW@socius-md.nl

Bij Work it! werken we samen met MEE & de Wering, RMC (Regionale Meld- en Coördinatiefunctie, voor registratie van voortijdig schoolverlaters), IJmond Werkt! en mbo-scholen.

Comments are closed.