"In groepen leer je ook vooral van elkaar"

Agenda

banner onder wit

Cupido - succesvol daten

Voor singels die graag een partner willen vinden

Je bent het zat om alleen te zijn en hebt besloten dat het (weer) tijd is voor een relatie. Maar hoe pak je dit aan?

De moderne wereld van het daten is steeds complexer geworden. Ook gevoelens die erbij komen kijken, kunnen lastig en heftig zijn. Hoe laat je zien wie je bent en wat je wilt? Wat voor iemand wil je nou echt in je leven en hoe voorkom je dat je dezelfde fouten maakt? Kortom: hoe zorg je goed voor jezelf in een relatie? De eerste stap voor daten begint bij jezelf en daar gaan we mee aan de slag!

Omschrijving
Diverse vragen komen aan de orde, zoals:

 • Wat heb ik te bieden en hoe laat ik dat (online) zien?
 • Hoe kan ik weer open staan voor iemand?
 • Wie en wat doen mij echt goed?
 • Wat zijn mijn valkuilen?
 • Wat is voor mij intimiteit?

Ook krijg je praktische ‘dating’ tips: 

 • Hoe trek ik de juiste mensen aan met mijn profiel?
 • Hoe spreek ik iemand aan die ik leuk vind? 
 • Wat doe ik wel en wat juist niet tijdens een date? 
 • Hoe zorg ik voor veiligheid?

Met verschillende oefeningen gaan we dieper in op onder andere deze thema’s. We zorgen voor een veilige plek waar je je vragen en ervaring kunt delen. Zo ondersteunen ook de deelnemers elkaar in de zoektocht naar een partner die bij ze past. We gaan voor handvatten om met meer vertrouwen op date te gaan!

quote

Soms was het moeilijk naar jezelf te kijken of heel confronterend

Ik kwam altijd met heel veel plezier. Soms was het moeilijk naar jezelf te kijken of heel confronterend. Voor mij was dat de familieopstelling. Deze heeft veel emoties los gemaakt. Jullie waren fijne coachen, warm, open en eerlijk. Jullie konden onze woorden perfect interpreteren! Ik heb de cursus heel positief en als leerzaam ervaren. Een aanrader voor iedereen die naar zichzelf durft te kijken!

- Wil - 

dotted line

Praktisch

 • 7 bijeenkomsten
 • 6 – 12 deelnemers

Wanneer
Er is nog geen datum bekend. Wel kun je ons laten weten dat je interesse hebt door het contactformulier in te vullen, dan houden we je op de hoogte.

Waar
Huis van de Wijk de Stek
Heirweg 2A
1951 CD Velsen-Noord

Meer info & aanmelden
Neem contact op met Chris Hebling via 088 – 88 76 977 of chebling@socius-md.nl

Kosten
De gemeente Beverwijk en Velsen betalen de kosten en daarom is het voor jou gratis. Ook als je in Heemskerk woont, mag je gratis deelnemen. Wanneer je je inschrijft, verwachten we dat je aanwezig bent.

Cupido is een samenwerking van Sociaal Wijkteam Velsen en Socius.

Wat deelnemers zeggen...

 • Nur Eye 
  Als een onervaren en onzeker dater die in sprookjes gelooft, kwam ik voorzichtig bij Cupido. En ik kwam er als een gespleten diamant eruit die minder zweeft en meer zelfreflectie heeft en bewust is van wat er werkelijk speelt in realiteit en dagelijks leven. Een totaal nieuwe wereld vol tips en tops ging voor me open. De kundigheid, de verdieping en de specialisatie van de begeleiding was boven verwachting. Het vertrouwen en de band met deelnemers was warm en zeer open door de gedeelde ervaringen en de diversiteit. Mijn hart giechelde van geluk en verbazing elke keer weer als ik naar de training ging. Vooral de rollenspellen, de individuele begeleiding en je eigen behoeftes kwamen volop aan de orde. De respectvolle manier en de tederheid waarop we met elkaar omgingen en de vrijheid, de ruimte om te delen en te laten, was om verliefd op te worden. Serieuze stof met prachtige humor gecoacht! Ik heb geleerd waar ik stond en wat essentieel is voor mij om de belangrijke stap naar een serieuze en duurzame relatie te zetten. Het is veel meer dan een datingcursus. De training, de coaches en de deelnemers waren zeker een pijl in mijn hart en deze cursus is echt een matchmaker voor je liefdesleven. 
   
 • Astrid
  Het is een warme en veilige omgeving geweest, waar vertrouwen en veiligheid voorop stond. Met genoeg ruimte voor serieuze onderwerpen maar ook ruimte voor veel humor. Het doen van een opstelling, heeft mij laten inzien dat als ik een nieuwe relatie wil, eerst de weg vrij gemaakt moet worden voor de nieuwe relatie. Meer vrije tijd en meer ruimte. Ik wist dit wel, maar dat het zo overduidelijk was, schrok ik wel van. Helemaal omdat dit misschien ook wel een reden is geweest waarom mijn huwelijk en de relatie daarna geen stand hebben gehouden. De opstelling heeft mij doen inzien dat het vele werken, steeds weer nieuwe studies, nog meer kinderen, nog meer huisdieren een vraag om aandacht, waardering en liefde is geweest. Dankzij de steun van Chris en Judith en de medecursisten is mij nu duidelijk wat voor mij echt belangrijk is, wat ik nodig heb van en in een nieuwe relatie en hoe je dat kan manifesteren.   

Contactformulier