Wil jij ook iets voor een ander betekenen?

Vrijwilligerswerk

banner onder wit

Vrijwilligerswerk... doen!

Blij maken, maakt blij

Vrijwilligerswerk is verrijkend; voor jezelf als vrijwilliger én voor degenen voor wie je het doet. Jouw talent vrijwillig inzetten geeft voldoening. Het biedt je kansen om andere mensen te ontmoeten en om je persoonlijk en professioneel te ontwikkelen.

Je kunt bij Socius vrijwilligerswerk doen door mensen te helpen met:

  • het invullen van verschillende formulieren
  • het op orde brengen van de administratie
  • het ontlasten van mantelzorgers
  • ondersteuning bij gezinnen thuis

Wil je iets betekenen voor een ander? Informeer dan eens naar de mogelijkheden bij Socius. Je kunt rekenen op de ondersteuning en begeleiding van professionele hulpverleners. En nog belangrijker: je kunt rekenen op waardering van je medemens. 

Interesse?

Vul dan onderstaand contactformulier in. De velden met een * zijn verplicht, deze informatie hebben we nodig om je vraag door te zetten naar de juiste persoon. We nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
quote

"Iemand helpen met de administratie is zo zinvol en dankbaar werk"

banner ripped boven
banner ripped onder

Vrijwilligersbeleid

Vrijwilligers zijn ontzettend belangrijk voor onze maatschappij! Van vrijwilligers verwachten wij een grote mate van zelfstandigheid. Dat vraagt iets van de vrijwilliger en van de organisatie. Met ons vrijwilligersbeleid zorgen we ervoor dat het voor vrijwilligers, die zich bij ons aansluiten, duidelijk is wat ze van ons kunnen verwachten en wat wij van hén vragen. De gedragscode is hier een onderdeel van. Ga jij als vrijwilliger aan de slag met kwetsbare groepen of met kinderen? Dan heb je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) nodig. Wij vergoeden de kosten.

ANBI-status
Socius heeft als Algemeen Nut Beogende Instelling de ANBI-status, zodat ook mensen met een WW-uitkering vrijwilligerswerk bij Socius mogen doen.