"In groepen leer je ook vooral van elkaar"

Agenda

banner onder wit

Knoppie om!

Ben jij klaar met oude patronen in je leven? 

Wil je het anders aanpakken en...

 • meer in je kracht komen en je grenzen aangeven?
 • of juist rustiger blijven in lastige situaties?
 • meer je gevoel durven tonen?
 • of andere kwaliteiten ontwikkelen die je goed doen?

Dan is deze cursus iets voor jou!

Omschrijving
We gebruiken een methodiek die door de Universiteit in Zürich ontwikkeld en getest is en ZRM heet. De methodiek gaat ervan uit dat mensen in hun leven patronen en reacties ontwikkelen vanuit hun linker hersenhelft. Waar de meeste mensen zich niet bewust van zijn, is dat er vanuit de rechter hersenhelft andere oplossingen kunnen worden aangeboord. In deze cursus ga je op zoek naar jouw eigen 'knop', zodat je deze nieuwe oplossingen (vaker) in je leven kunt toepassen.

Praktisch

 • 4 bijeenkomsten: 10, 11, 17 en 24 september
 • De bijeenkomsten zijn van 19.15 – 21.45 uur
 • De datum voor de 5e bijeenkomst wordt nader bepaald
 • De groep bestaat uit maximaal 6 deelnemers
 • Naast de live bijeenkomsten werk je thuis verder aan je doel
quote

Ik heb dingen gedaan waarvan ik dacht dat nooit te zullen doen

Na een duidelijk en positief intake gesprek, was ik gerust gesteld en besloot ik om de cursus ‘knopje om” te volgen, tijdens de cursus beslis je zelf of je iets wel doet of niet, ik heb dingen gedaan waarvan ik dacht dat nooit te zullen doen (lees durven) de sfeer is heel relaxt en de cursisten komen allemaal voor het “zelfde” dus dat voelt goed. Ik ben heel blij met deze stap die IK genomen heb. Nogmaals mijn dank Chris en Annemarie!

Karin - 62 jaar

dotted line

Wanneer
De volgende training is op 10, 11, 17 en 24 september

Waar
Sluis 751
Lange Nieuwstraat 751
1971 GG IJmuiden

Meer info & aanmelden
Chris Hebling en Canan Calisir begeleiden deze cursus. Neem voor meer informatie contact op via 088 – 88 769 77 of chebling@socius-md.nl

Kosten
De gemeente Beverwijk en Velsen betalen de kosten en daarom is het voor jou gratis. Ook als je in Heemskerk woont, mag je gratis deelnemen. Wanneer je je inschrijft, verwachten we dat je aanwezig bent.

Wat deelnemers zeggen...

 • Monica - 48 jaar
  Ik voel mij zoveel sterker en positiever en heb weer zin in alles. Eerste keer was best spannend voor mij maar Chris zorgt er wel voor dat je je snel op je gemak voelt. Twijfel je nog of deze cursus wat is voor jou? Niet doen, gewoon inschrijven, daar krijg je geen spijt van.

 • Gerard - 35 jaar
  De toverspreuk (knop) die we tijdens de cursus hebben ontdekt werkt echt. Zodra ik de spreuk zeg  voel ik mij sterker en beter verbonden met mijn zelf. het geeft mij meer zelf vertrouwen. Ik pas het nu toe om bewuster mijn omgeving waar te nemen en wanneer nodig, een extra focus boost te hebben.

 • Mireille - 45 jaar
  Knoppie Om is een leuke cursus om tot een versterkende gedachte en houding te komen voor daar waar je dat zelf nodig vindt. Het leuke is dat het op een andere manier wordt aangevlogen dan de meeste cursussen; er wordt meer een beroep gedaan op je creatieve en vrije kant, i.p.v. het rationeel te benaderen of alleen maar door er over te praten. Daardoor ontstaat ieders doel en empowerment door een leuke en speelse samenwerking tussen de kandidaten. En niet te vergeten de losse en open begeleiding door Chris, die ook vaak precies de spijker op z’n kop weet te raken wat betreft persoonlijke kanten. Dus deze cursus is niet alleen nuttig, maar ook gewoon leuk om te doen. Er ontstaan heel bijzondere dingen! Een aanrader dus.

Contactformulier