Work it! een groot succes

Work it! een groot succes

Direct vanaf de start was er veel belangstelling voor project Work it! Recent reikte de Beverwijkse wethouder Erol de certificaten uit aan de eerste groep jongeren die aan Work it! deelnam. Met Work it! helpt Socius jongeren tussen 16 en 25 jaar bij het vinden van een (bij)baan en/of stage. 

De training Work it! omvat vijf workshops, met elk een eigen thema. Aan het eind van de training beschikken de jongeren onder andere over een mooi CV, weten ze hoe zij een motivatiebrief moeten schrijven en hebben ze de vaardigheden in huis om zichzelf te presenteren bij sollicitatiegesprekken.

ACTUEEL Socius is bijzonder trots dat opnieuw drie lokale werkgevers bereid zijn om zich te verbinden aan het project Work it!, te weten LUBA Uitzendbureau, PDZ Uitzendbureau en Tesalux Tegels Sanitair. De werkgevers leveren een concrete bijdrage in de vierde workshop, waarin zij met de jongeren, via speeddates, sollicitatiegesprekken aangaan. Hiermee oefenen de jongeren met de opgedane kennis en vaardigheden en krijgen zij gerichte feedback waarmee ze zich verder kunnen ontwikkelen. Recent hebben de speeddates een primeur opgeleverd. Eén van de jongeren kreeg direct een baan aangeboden en een andere jongere heeft binnenkort een tweede gesprek om de mogelijkheden verder uit te diepen. Een fantastisch resultaat van de nieuwe samenwerking!

Graag breiden wij het werkgeversbestand van Work it! verder uit. Heeft u interesse of heeft u idee? Neem dan contact op met Ellen Zwolsman of Songül Kubat via telefoonnummer 088 – 88 76 900. Ook jongeren die interesse hebben, kunnen dit nummer bellen en vragen  naar Ellen of Songül.

Search
Generic filters
Search in content
Filter by Custom Post Type