Webinar Mantelzorgen met gezonde grenzen

Webinar Mantelzorgen met gezonde grenzen

Je hebt een drukke baan en zorgt daarnaast voor iemand die extra zorg en ondersteuning nodig heeft. Alleen hoe bewaak je je eigen grenzen? En voorkom je dat je overbelast wordt? Welschap Socius Centrum Mantelzorg Velsen organiseert op 19 april 2023 een webinar over het vinden van die balans. Het webinar wordt gegeven door trainers van MantelzorgNL.

Je grenzen in de gaten houden is voor iedereen belangrijk. En zorg je voor een ander? Dan is het extra belangrijk dat je je grenzen bewaakt. Zeker als je lang en/of intensief voor iemand zorgt. Of voor meerdere mensen tegelijk. Leer in dit webinar om je grenzen (beter) te bewaken want grenzen zijn nodig om te kunnen zorgen op een manier die bij jou past. En om de zorg te kunnen combineren met andere bezigheden, zoals werk, studie, gezin en sociale contacten. Duidelijke grenzen zorgen ook voor heldere communicatie tussen jou en degene voor wie je zorgt en voorkomen onderlinge irritatie.

Aanmelden

Wil je tips en handvatten krijgen voor meer balans? Meld je dan nu aan voor het gratis Webinar van 19 april via infomantelzorg@socius-md.nl