Nieuw: online hulpverlening voor mantelzorgers in Velsen

Bel ons op 088 – 88 76 900
Tel. bereikbaar van 09:00 tot 13:00 uur

Nieuw: online hulpverlening voor mantelzorgers in Velsen

Mijn zorgsituatie geeft voldoening maar is ook belastend. Hoe sta ik er voor? Hoe stel ik grenzen om de 24 uur die in een dag zitten overzichtelijk te houden? De situatie verandert niet en anderen zeggen dat ik zaken moet loslaten, maar hoe doe ik dat?

Centrum Mantelzorg in Velsen biedt vanaf heden de mogelijkheid van een online hulpverleningsprogramma aan. Je kunt zelfstandig en anoniem op het door jou gewenste tijdstip aan de slag. Voor het aanmaken van een account kun je bij ons terecht voor een vouchercode.

Interesse?
Bel Centrum Mantelzorg op 088 – 887 6900 of laat je gegevens achter via infomantelzorg@socius-md.nl

Search
Generic filters
Search in content