Jonge mantelzorgers in Velsen opgelet

Bel ons op 088 – 88 76 900
Tel. bereikbaar van 09:00 tot 13:00 uur

Jonge mantelzorgers in Velsen opgelet

In de week van 5 tot en met 11 oktober is het de Week van de Jonge Mantelzorger, deel 2.

Door de coronacrisis konden er in juni geen fysieke activiteiten worden georganiseerd en werd de nadruk gelegd op het aandacht vragen voor deze doelgroep.

Nu de maatregelen wat versoepeld zijn, kunnen we wel iets leuks gaan doen! Voor de jonge mantelzorgers in Velsen organiseert Socius in samenwerking met Stichting Welzijn Velsen op zaterdag 10 oktober een workshop quad rijden, inclusief lunch.
Deelname is gratis!

Met deze activiteit willen we de jongeren die opgroeien in een gezin waar iemand ziek, gehandicapt of verslaafd is, in het zonnetje zetten. Zij kunnen samen met anderen die vergelijkbare ervaringen hebben, genieten van een ontspannen tijd.

Ben of ken jij een jonge mantelzorger in Velsen in de leeftijd van 14 t/m 20 jaar die wil deelnemen? Meld je dan uiterlijk woensdag 30 september aan via mlips@socius-md.nl o.v.v. je naam en leeftijd. Ook voor vragen kun je mailen naar bovenstaand mailadres.

Als het je leuk vindt om iemand mee te nemen die je goed kent dan mag dat. Vermeld in je mail dan ook naam en leeftijd van je introducee.

De activiteit gaat door bij minimaal 10 en maximaal 30 deelnemers.

Jonge mantelzorgers in Beverwijk of Heemskerk kunnen hier meer informatie vinden over de Week van de Jonge Mantelzorger in hun gemeente.

Search
Generic filters
Search in content