Feestelijke uitreiking Certificaten Work it!

Feestelijke uitreiking Certificaten Work it!

Op woensdag 18 juli was er weer een feestelijke certificaatuitreiking voor de deelnemers van de succesvolle nieuwe training van Socius Maatschappelijk Dienstverleners: Work it!

De certificaten werden deze keer uitgereikt door Antoine Boulanger, gebiedsmanager Socius locatie Velsen.
En wederom kunnen wij melden, dat de jongeren allemaal een (bij)baan of passende studie gevonden hebben.
Met een persoonlijk woord voor iedere deelnemer van de trainers Ellen Zwolsman en Songül Kubat werd iedereen nog even in het zonnetje gezet, waarna er een luchtige afsluiting georganiseerd was met een hapje (met dank aan het Kennemer College)en een drankje.

Socius is in maart 2017 gestart met Work it! Een groepstraining voor jongeren in de leeftijd van 16-25 jaar met als doel hun kansen op de arbeidsmarkt te vergroten.
Work it! bestaat uit 5 workshops, met elk een eigen thema. De jongeren doen kennis op en leren vaardigheden, die nodig zijn om een (bij)baan te bemachtigen en te behouden. Zo is het resultaat aan het eind van de training een mooi CV, kunnen ze een goede motivatiebrief schrijven en hebben ze vaardigheden in huis om zichzelf te presenteren bij sollicitatiegesprekken. Mocht het nodig zijn, kunnen jongeren nog aanvullend individuele coaching krijgen van Socius Jeugd.

Work it! heeft het ambitieuze doel om de arbeidsparticipatie van jongeren te vergroten door ze net dat ene zetje te geven dat ze nodig hebben om de uitdaging met meer zelfvertrouwen aan te gaan.
Wij zijn tevens nog op zoek naar enthousiaste werkgevers, die een maatschappelijke bijdrage willen leveren ten aanzien van de arbeidsparticipatie van jongeren.  

Voor aanmeldingen of meer informatie kunt u bellen naar 088-8876900 of mailen naar JMW@socius-md.nl.

Search
Generic filters
Search in content
Filter by Custom Post Type